måndag 11 februari 2008

Alldels nytränad...

Det har likheter med vissa andra övningar. Jag eftersvettas, kroppen är alldeles tung och värker på sina ställen, hjärnan är matt och avdomnad och törsten skriker "vatten, vatten!". Det ligger ett dovt välbehag och lurar. Mungiporna är närmare öronsnibbarna än vanligt och jag vet att jag kommer få rulla ur sängen imorgon.

Jag har tränat!

Det är första gången sedan jag simmade sist när jag bodde i Stockholm. Jag kan tänka mig att det är närmare 8 månader sedan jag tog ett sånt här pass, och jag ska erkänna att det är riktigt skönt. Det som inte är lika roligt är ju att det var så längesedan att jag inte orkar så mycket. Men det gick ändå ganska bra tycker jag. Efter passet var jag dock så sliten att det svartnade för ögonen, men då har jag tagit ut mig iallafall, det är bra.

Nu får jag börja äta ordentligt, sova bättre, fortsätta gymma. Jag kommer se skillnad på biceps och bröst ganska snabbt tror jag. Om jag kör ett rent cardio pass per vecka kommer snart midjan trimmas till också. Men framförallt kommer jag få ett bättre välbefinnande.

Nästa gång jag känner mig nedstämd, ensam eller bara uttråkad kommer jag nog ta mig till gymmet. Få ut lite agressioner och slippa tänka. Det kan nog bli bra för mig.. Dessutom kan jag ju kryssa för en av de nya uppdragen i skattjakten. Saknar dock "hitta en ny vän" och "fundera på ett tröjtryck".


Har dessutom kikat lite på Undersköterska. Har sett serien Sjukhuset nu under helgen (som brukar gå på TV3, men som dom så snällt lagt ut på nätet). Det är ju egentligen en gymnasiekurs, men jag ska se hur det går att lösa.. Några stackars poäng i ämnet kan jag nog klämma in vid sidan om skolan.

Sjuksköterskans 3 studieår på högskola är lite för mycket för mig, men det känns som ett bra trumfyrke att ha vid sidan om. Typ på hösten när det inte är så mycket konserter att jobba med, eller när jag tycker konserterna börjar bli tråkia. :)

Ännu en av mina idéer är på uppsegling. Vi får väl se hur långt vi tar denna idé.

2 kommentarer:

  1. fast en dag på arvika festivalen är väl minst 2 gym pass... och så hårt att det svartnar för ögonen är inte bra.. *hytter med fingret*

    SvaraRadera
  2. Sant.. O att bli kittlad av dig är ett halvt, så jag borde egentligen vara rätt fit?! :)

    Nej, svartna är inget bra, jag har helt enkelt käkat för dåligt idag tror jag. Även om jag åt just nån timme innan passet. Menar bara att jag verkligen tog ut allt kroppen klarade av, och det får jag vara nöjd med tycker jag.

    SvaraRadera