måndag 8 oktober 2007

Lunginflamation och annat

Nu kommer den. Den obligatoriska gnällbloggen. :)

Pojken är sjuk. Pojken har dragit omkring på lunginflamation i 4 veckor utan att veta om det. Han får nu starka mediciner mot sjukdomen och det är väääldigt synd om honom. För att överleva måste han äta mängder med godis och chips. Så om han kommer ur detta så får ni inte reta stackarn för all extravikt som lagts runt hans midja under denna period. Pojkstackarn måste också få professionell andningshjälp av en legitimerad sjukgymnast. Det har till och med gått så pass långt att sjukdomen krävde hembesök. Ett alldeles utomordentligt finurligt påhitt av en alldeles utomordentligt finurlig flicka.

Pojken har utöver detta förståss även varit på intervju för ett bemanningsföretag. Vem kan leva på CSN stöd? Det verkade mycket lovande, och han kommer troligen inom kort bära tunga kartonger på ett lager. För att riskera diskbrock och behöva ännu mer tid hos ovan nämnda sjukgymnast. Men det gör inget. Det är som smällar man får ta lixom.

Nu ska jag klura lite på nästa bokstavsblogg, och detta görs troligen under strikt uppsikt av agenterna från NCIS. Kanske blir det lite höstfoton sen också. Vad tror ni?

1 kommentar:

  1. Usch och fy, krya på dej, lyd din sjukgymnast för de brukar veta bäst på både det ena och andra planet ;) Mumsa godis och chips för min räkning också, och se till att vila bort alla ondskefulla baskilusker i din kropp nu.

    Och gärna bokstavsblogg och höstbilder - me like :)

    SvaraRadera