tisdag 1 januari 2008

Nyårsfirande

Typiskt mysigt nyårsfirande blev det detta året. Det fanns en del förslag att välja på, men när vi väl valt ett så funkade inte det, och de övriga förslagen rann ur tiden pga kort planering och inga bokade biljetter. Men vi kom fram till att det är värsta mysigt att bara vara hemma, dricka mousserande, laga god mat och mysa på tu man hand. Så det gjorde vi.

Dagen innan spenderade vi med att diska allt gammalt som jag inte hunnit med innan jag åkte på julresa (uuuh för gammal disk). Sen rensade söta Leena token min bokhylla och gjorde massa fint.

På Nyårsafton var vi iväg till Jägersro och handlade nyårsmat och alkohol.
Det blev trerätters. En räkcocktail till förrätt, baconlindad fläskfilé (skulle varit smördegsinbakad) och cheescake till efterrätt. Relativt säkra kort tror jag. Massa gott blev det iallafall, för Leena är ju som en gudinna vid spisen. Värsta duktig på att svänga ihop saker, och fint blev det också!

Nyår i Malmö


Sen sköt grannskapet mängder med fyrverkerier. I mer än 30 minuter sprutade det eldkaskader över himlen. Svårt att fånga på kort, även med stativ från balkongen. Men försöka duger. :)

Nu väntar nästan en vecka av mysigheter innan Leena måste hem och jobba igen.

2 kommentarer:

  1. Det märks att vi börjar bli "gamla" när man kan spendera en lugn nyårsafton utan att få panik =). Ok lite panik men övergående.

    SvaraRadera
  2. Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

    SvaraRadera